ångerst och depp

Igår orkade jag knappt sitta vid daton. hade en fruktansvärd dag. låg typ bara på soffan och deppade. men hann gå ut på prominad och städa å  mata alla djuren m.m innan ångersten slog i. hamn och fota lite igår som jag ska fixa till å sen ladda upp här.
 
Idag har de varit en gansla hyfsad dag. kollade på film städat å varit ute med vovvarna å tagit handom mina små babisar. hade bara ångrest i morse så gick väl upp vid 6 nångång. hatar verkligen deppiga dagar. Men hur som helst så vet jag inte hur min valborg kommer bli några av mina kompisar vill att jag hänger med dom på nån fest.Men som alla säker vet så ha jag problem att träffa männiksor helst nya, å sen få jag inte heller dricka, vilket gör den saker svårare. Nä full männiksor å själv nykter går så man helts vill avstå allt. Nä skönare att ligga hemma å kolla på nån film elller sere. Just de ha börja med att se gammla filmer typ med slott å prinsar m.m ni fattar. hur mysigt som helst. helst nu när de ha varit dåligt värder i typ två dagra. Imorgon blir de typ dollar med mamma och sen till solle under helgen. sen tillbka till övik igen. hmm kanske ska sätta mig med läxan nån gång. ha ganska mycket. blääää men vi hörs alla <3

Från dagens shopping <3

 Just de lovade visa vad ja hade köpt :) plus hö men de kännes inte nödvändig att visa :) filten är till mina marsvin. tycket att den va hur söt som helst och mina grabbar skulle älskar att ha nån annan färg än vit å grå som dom har nu typ :) sen fick också dessy två saker av min. fast hon inte skulle få nå mer av mig men jaja. just de de finns ett paket hemma åt marsvinen å vovvarna med godsaker. så nu är matte pank igen. nä men nästan. sen är de bara tanka bilen å lite försäringen som ska betalas sen ska jag också ner till gävle. sen ska ja också köpa bord och stolar som ska va ute. sen ha ja sluta att riva ut hela köket och börja om :) 
onsdag

hej igen som ni kanske vet är jag sjukskriven i två veckor, tänkte inte gå in på vrf jag är de. idag blev de en sväng till stan med mamma och köpte saker till mig och mina djur. Sen när jag väl kom hem igen så va de bara vända för jag upptäkte att mitt hö va mögel i, fattar hur drygt de va. jaja men nu är de lugnt iallfall. alla djur nöjda och glada just nu. ha också hunnit med att beställa hem från https://animail.se. mitt favoritställe av alla. fick också blommer av mamma hur gulligt är inte de? :) hoppas att ni få en bra dag :)

Nu kör vi.

Idag är de söndag å hela min vecka ha varit skit. Visst älskar mitt jobb å så. Men nu när allt ha blivit för mycket så palla ja inte ens vara glad där. Hoppas att ni förstå. Inte alltid kul att leva. Men hur som helst igår va vi ute å träffade folk. Känns att sommaren är på väg nu. Sen idag blir de nog bara tvätta å chilla just de ha beställt hem mat till djuren å sånt. Nu blir de säkert bra för dom. <3 ha de gött 

Fredag

Vad ska man säga nurå. Livet går bara upp å ner. Ena dan mår man ASS bra andra dan mår man piss. Hur som helst hoppas jag att alla få en fin fredag själv ska man jobba imorgon å sen vet ja inte :) hörs 

min bästa vän hos mamma <3

thihi vad jag älskar den här katten. han är så himla mysig. 
 

onsdagar kan verkligen suga.

typ en helt vanlig onsdag. men tydligen kan hela dagen gå fel. först kronglar bilen jätte mycket sen mår ja piss dåligt. hur som helst hoppas jag att den här onsdagen inte kan gå mer fel än vad de har. juset de. nästa torsdag bär de av igen till gävle. 
 
glömde ju bort att brätta att jag hade varit i gävle den här helgen som va. jätte mysigt. och jätte kul att träffa både gamla / nya vänner igen. nu i helgen jobbar jag igen. å gissa två sommarjobb. lyckades med nåt som jag hade satt upp som ett mål och nu har jag de. den här sommaren ska bli en jobbsommar och kul ska de bli. hoppas att alla mni små sötosar där ute få en bra onsdag hej hej <3

Bästa serien <3

 Så sjukt bra serie så jag tycker att alla ska kolla på den :) finns på svt.se om ni vill kolla på dem :) rekommenderar den för alla :)

Då kör vi!! Måndag

Japp japp nu kör vi igen.. Måndag.... 

Just nu chillar jag och väntar på bussen ska gå efter som jag inte tänker ta min bil idag :) fett onödigt när jag ändå slutar 11 å kan käka på skolan sen gå ner på stan å ta bussen hem :) idag hoppas jag verkligen att de blir en bra dag och inga problem :/ annars kommer ja verkligen dö bort :/ min lista är inte lång för idag. Eng å matte stå de på schemat sen när jag kommer hem så blir de väl typ skogen med dessy å ta två km springtur :) å planera vad jag äta ikväll :) 
( bild när ja och Mathilda hade myskväll) planer inför sommaren.

Förlåt att jag dampar sönder min blogg men den här veckan kommer bli full av nya saker. vanlig vecka inge exstra jobb va jag vet. hoppas bara att skolan bli bra imorgon. sen på torsdag ska jag ner till övik och hälsa på mamma. sen på fredag ska jag till mammas jobb och prata om sommarjobb, exstra jobb. vilket blir jätte spännande. sen efter de ska jag ner till Sundsvall och sen efter de till Gävle. Hälsa på en kompis där. Länge sen jag åkte tåg så kommer nog dö av där lite. Helgen efter de jobbar jag. sen hoppas jag att jag kommer få mer jobb. Ha också planerat in två sommarjobb den här sommaren också. De kommer bli tufft men säkert jätte roligt. Efter förrasommaren deppade jag bara så måste göra den här sommaren lite annurlunda. Mer intressant och mer pengar.sen kommer de bli en del träningar med Dessy och Björn och mina Marsvin kommer också få va med. sen bli de de vanliga bilar festande m.m hoppas att den här sommaren bli den bästa bara. Eller vad tro ni??

Säg inge om du inte vet sanningen.

Ni minns väl han? min förra marsvin eller jag han va inte min från början men ser ändå han som min babis. han ska bli pappa nu snart. är så glad för hans skull. hamnade hos en jätte fin tjej som verkilgen brinner för sina djur. tänkte bara säga så ingen av mer tro att jag ha sålt han eller nåt. så nu vet ni att han aldrog var min från början utan han följde bara med som sällskap till min frej. kan slänga in lite bilder sen på hans nya hem med sina nya kompisar plus hans brud :) 

Saker hända

Från en gamma klok vis dam. Liv livet. Gör många misstag, de lär du dig på. Ät choklad till frukost varje da, bada naken eller på natten. Drick dig full vakna upp med fel person i fel säng. Saker som borde aldrig hända händer. Mer än va du anar. 

Jag lever än..

Jag suger verkligen på att ha en blogg. Kommer typ aldrig ihåg den. Hur som helst jag ha typ jobbat ganska mycket på den sisa tiden. Dessutom börja träna lite mer. Älskar veklingen mitt jobb. Finns inge bättre än att veta att ja behövs där. Sen ha de börja en ny tjej där, å hon är verkligen underbar. Trivs jätte bra med henne. Finns väl inge mer att säga förutom att jag kommer aldrig mer ha en Opel. Sämsta bilen någons sin. Just de va ute med min chefs hundar å dom va jätte busig å mysiga samtidigt. Snart är de måndag igen och de kommer suga efter som jag har så grymt mycket ångerst över skolan. Den så mycket stress som ja har pgr av skolan är inorrm..