Hello


Tjenare tjenare! Igår hittade jag dom sista julklapparna till min familj å vänner! Skönt att få bort de! Och nu när jag vet att min pappa tydligen läser min blogg så ville jag bara säga hej pappa kul att du kollar in min blogg! De va riktigt synd att jag behövde ljuga för dig på slutet men vafan du ha gjort mycket mycket värre! Sup inte huve av dig på jul och nyår hejdåKommentarer
Skrivet av: Mikael Ljung

Vad det gäller din oro för alkohol så behöver du inte vara orolig för mig. Vad jag har förstått av vad du sagt till mig när du pratade med mig,var det din mor som featade och körde bil berusad.

Nä, alkohol är jag väldigt försiktig med. Mår inget bra dagen efter. Dessutom kan jag ha mycket mer kul utan.

Det är synd att du har så lätt att ljuga. Fast jag har lätt att glömma och förlåta, om du vill det. Hoppas du läser detta innan du tar bort det.
God Jul.

2014-12-04 | 23:37:07
Skrivet av: Chattis

HAHA vrf ska jag ta bort den? jaså men du verkar vara beroende att ha en ny tjej varje dag! mamma kör aldrig full och slår aldrig sina barn som vissa andra göra!!

2014-12-05 | 16:37:09
Skrivet av: chattis

hmm vad är de dom brukar säga, är man med i leken så man tåla leken. de va iallafall inte jag som börja ljuga utan du! du fick bara igen, sen har du ingen aning hur mitt liv ser ut nu! så låt mitt liv

2014-12-05 | 16:43:38

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback